023 - 535 47 29 info@hhi-metaalwerken.nl

Garanties

Al onze geleverde materialen vallen onder onderstaande garantievoorwaarden mits aan de gestelde eisen wordt voldaan.

Al onze geleverde materialen vallen onder onderstaande garantievoorwaarden mits aan de gestelde eisen wordt voldaan. Hiermee wordt bedoeld dat de garanties samenhangen met de voor- en nabewerkingen, vooral bij thermisch verzinken en poedercoating.

In onze bijlage garantievoorwaarden, welke u ook kunt uitprinten, valt te lezen hoe dit tot stand kan worden gebracht. Indien u in aanmerking wilt komen voor deze garanties verzoeken wij u dit schriftelijk kenbaar te maken.

Na deze melding zullen wij aan Stichting Doelmatig Verzinken (S.D.V.) vragen om dit werk bij de verzinkerij te begeleiden, waarna de stichting het werk zal bekijken voor-, tijdens en na het thermisch verzinken. 

U zult na aflevering van de bestelde producten een geldige garantieverklaring ontvangen waarop vermeld de voorwaarden en lengte van de garanties.

Aan deze handelingen zijn wel meerkosten verbonden, deze kosten hangen samen met de afmetingen en de gevraagde wensen en zullen dan ook vooraf schriftelijk bij u worden gemeld. 

Voor garantie op (thermisch) verzinkt en gepoedercoat materiaal download u hier de klimatologische kaart van Nederland.

 

Neem contact op

HHI Metaalwerken B.V.

Izaäk Enschedéweg 46, 2031 CS Haarlem

KvK 34056623

VCA
VCA