023 - 535 47 29 info@hhi-metaalwerken.nl

Over

HHI-Metaalwerken

Wij leveren hekwerken, trappen, sierpoorten, constructiewerken en tal van andere producten aan particulieren, de bouw, de overheid en de industrie.

HHI-Metaalwerken
Uw specialist in Metaal

De Haarlemse Hekken Industrie (HHI) is na de oprichting in 1982 allereerst begonnen met het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden aan hekwerken. Dit werd gedaan onder andere voor diverse sectoren van de Gemeente Haarlem, diverse aannemers en particulieren. Later werd het mogelijk hekwerken op maat te laten maken en te laten plaatsen. Naarmate het bedrijf in de loop van de tijd echter expandeerde, werd de vraag naar hogere kwalitatieve producten groter. Dit heeft er mede toe geleid dat de HHI op het moment producten levert die voldoen aan de hoogste eisen en daarbij een garantiebeleid kan voeren.

De dynamica van het bedrijf maakt het mogelijk zich niet enkel te beperken tot het maken/repareren van hekwerken, maar daarnaast ook allerlei constructiewerkzaamheden uit te voeren.

Verscheidene voorbeelden hiervan zijn ook te vinden op deze site. Bovendien is het, sinds de HHI een groot metaalbewerkingsbedrijf heeft overgenomen in 2000, mogelijk om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en de werkzaamheden steeds meer te verleggen naar producten van duurzamer materiaal, zoals roestvast staal en aluminium.

Doordat de HHI zich tegenwoordig veel breder oriënteert dan enkel op het maken en plaatsen van hekken, is besloten dat de bedrijfsnaam voortaan HHI-Metaalwerken in plaats van Haarlemse Hekken Industrie zal zijn.

Service & Veiligheid

9

Eigen montage diensten

HHI-Metaalwerken beschikt over eigen montagediensten, bestaande uit VCA-gecertificeerde medewerkers, waaronder enkele bedrijfshulpverleners (BHV). Wij hebben serviceauto’s en kunnen een kraanwagen en groottranssport verzorgen.

9

Klaar terwijl u wacht

U kunt bij ons terecht voor divers reparatiewerk, onderhoud en renovatie. En daar waar mogelijk: klaar terwijl u wacht.

9

Werktekeningen en berekeningen

Ook kunnen wij werktekeningen en berekeningen voor u verzorgen.

“Goede service en een net bedrijf. Ik heb mijn tuinhek laten opknappen en laten poedercoaten want dan hoef ik het nooit meer te verven. Het hekwerk is weer netjes teruggeplaatst en alles is netjes bestraat en opgeruimd. Van mij een dikke 10 voor het werk en de service.”

Hans Winter

Neem contact op

HHI Metaalwerken B.V.

Izaäk Enschedéweg 46, 2031 CS Haarlem

KvK 34056623

VCA
VCA