Over ons

Over ons

De Haarlemse Hekken Industrie (HHI) is na de oprichting in 1982 allereerst begonnen met het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden aan hekwerken. Dit werd gedaan onder andere voor diverse sectoren van de Gemeente Haarlem, diverse aannemers en particulieren. Later werd het mogelijk hekwerken op maat te laten maken en te laten plaatsen. Naarmate het bedrijf in de loop van de tijd echter expandeerde, werd de vraag naar hogere kwalitatieve producten groter. Dit heeft er mede toe geleid dat de HHI op het moment producten levert die voldoen aan de hoogste eisen en daarbij een garantiebeleid kan voeren.
De dynamica van het bedrijf maakt het mogelijk zich niet enkel te beperken tot het maken/repareren van hekwerken, maar daarnaast ook allerlei constructiewerkzaamheden uit te voeren. Verscheidene voorbeelden hiervan zijn ook te vinden op deze site. Bovendien is het, sinds de HHI een groot metaalbewerkingsbedrijf heeft overgenomen in 2000, mogelijk om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en de werkzaamheden steeds meer te verleggen naar producten van duurzamer materiaal, zoals roestvast staal en aluminium.
Doordat de HHI zich tegenwoordig veel breder oriënteert dan enkel op het maken en plaatsen van hekken, is besloten dat de bedrijfsnaam voortaan HHI-Metaalwerken/Haarlemse Hekken Industrie zal zijn.

Interesse in onze producten en diensten?

U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.